Akademie AEGIS

 

Kurzy pro individuální zájemce z ozbrojených složek


Jak jistě víte, Akademie Aegis dlouhodobě provádí výcviky pro různé skupiny a jednotky z řad ozbrojených složek ČR. Přestože se setkáváme se vzrůstajícím zájmem o tento druh našich výcviků, někdy se nepodaří kurz oficiálně realizovat (ať už z finančních důvodů nebo nedostatku podpory od nadřízených v té které skupině...), přesto víme, že je mezi vámi mnoho nadšenců, kteří jsou ochotni do zvyšování své kvalifikace investovat svoje prostředky, čas a energii. A takových lidí my si v Akademie Aegis vážíme.

Často se nám ozývají menší skupinky zájemců nebo jednotlivci a ptají se na náš výcvikový program pro ozbrojené složky. Pro samostatný kurz je jich málo (resp. udělat kurz jen několika lidem je pro ně finančně náročnější), ale pokud by o sobě věděli navzájem, jistě by se to dalo pospojovat a na kurzu se domluvit...

A protože také víme, že ne vždy vám z pracovních důvodů vyhovují víkendové termíny standardních kurzů (na které i tak spousta policistů, vojáků, celníků, strážníků atd. jezdí), rozhodli jsme se vám - individuálním zájemcům z řad ozbrojených složek - vyjít vstříct jinou formou.

Kurz "K1-OS" ... Co můžete očekávat?

  • termín dle dohody i ve všední dny - v základní variantě DVOUDENNÍ KURZ
  • zaměření na specifika použití zbraně v ozbr.složkách
  • možnost kombinace dlouhá-krátká zbraň na jednom kurzu
  • stejně naladěná skupina lidí s podobným zaměřením resp. zbraní jako součástí "pracovních prostředků"
  • specifické techniky a modelové situace
  • výhodnější cenové podmínky pro příslušníky ozbrojených složek
  • skupina max.15 účastníků

    Pokud by byl dostatečný zájem pouze o kurz na dlouhou zbraň, připravíme i variantu "Kurz K5-OS" resp. později počítáme s pokračovacím kurzem pro krátké zbraně "K2-OS".

    Pokud máte chuť poznat výcvikový systém Akademie Aegis, kontaktujte nás a budeme vás dále informovat o připravovaných kurzech tohoto druhu



    autor: Akademie Aegis datum: 12.05.2010
     
  •