Akademie AEGIS

 

POZNEJTE LÉPE SVÉHO GLOCKA! ...na oficiálním zbrojířském kurzu


Většina z vás si koupila zbraň, přečetla si (možná) návod nebo si nechala poradit od kamaráda jak pistoli rozebrat, jak se o ni starat atd. Nebo jste sami přicházeli věcem "na kloub" systémem pokus-omyl? Pokud jste však majitelem pistole Glock, tak se vám nyní nabízí možnost zcela jiná. Absolvovat autorizovaný "ZÁKLADNÍ ZBROJÍŘSKÝ KURZ GLOCK", který podstatně rozšíří vaše znalosti a dovednosti a který pro vás připravila Akademie Aegis ve spolupráci s MPI CZ s.r.o., výhradním zástupcem značky GLOCK v České republice.



V říjnu 2008 jsme jako instruktoři Akademie Aegis měli možnost absolvovat u firmy Glock v Rakousku školení - zbrojířský kurz GLOCK ARMORERS COURSE - který není běžně přístupný resp. je určen pouze pro příslušníky ozbrojených složek, mající Glocky ve výzbroji.

A protože se nám kurz velice líbil a jeho přínos byl nesporný, ve spolupráci s výhradním zástupcem značky v ČR, firmou MPI CZ s.r.o., jsme připravili veřejnou podobu kurzu vycházejícího právě z osnov originálního Glock Armorers Course.

Výjimečná a ojedinělá možnost pro každého

Jako první a zatím jediní v Evropě tedy zahajujeme pořádání školení „ZÁKLADNÍ ZBROJÍŘSKÝ KURZ GLOCK“, které je otevřeno VŠEM zájemcům. Věříme, že majitelé pistolí značky Glock a zájemci o koupi této zbraně tuto možnost uvítají a využijí příležitosti lépe poznat svou zbraň.

Na kurzu obsahujícím výrobcem oficiálně doporučované a autorizované postupy se můžete seznámit s podrobou rozborkou pistolí Glock a dalšími postupy a úkony nad rámec základních činností popsaných v návodu. Naučíte se nejen lépe svoji zbraň znát, ale hlavně umět si správně sami (bez ztráty záruky) provést výměnu ovládacích prvků a jednotlivých dílů, dozvíte se jak zbraň správně čistit a udržovat a také mhoho dalších praktických informací a rad.

Obsah kurzu:
- představení a charakteristika pistolí Glock
- systém bezpečné manipulace a bezpečnostních návyků
- polní/základní rozborka
- podrobná rozborka závěru a rámu
- rozborka zásobníku
- postupy při sborce
- testování a kontrola funkce po sborce
- preventivní údržba – správné čištění a mazání
- servisní postupy a diagnostika problémů
- kompatibilita dílů
- konfigurace spouště
- mířidla
- doplňky a úpravy (prezentace doplňků a pouzder k pistolím Glock)
- dotazy a diskuse

Každý z účastníků obdrží:
- písemné shrnutí nejdůležitějších bodů z obsahu kurzu
- propagační předměty Glock
- originální rozborný nástroj Glock
- osvědčení o účasti

Kurz se koná v Praze, v případě zájmu ho však lze po dohodě uspořádat kdekoli v České republice.

Nejbližší termín: bude upřesněno (Praha)

Další informace ke kurzu si můžete stáhnout ZDE



autor: Akademie Aegis datum: 07.12.2010