Akademie AEGIS

 

Kurz 9 - Skryté nošení


Instruktoři : M. Hradecký a A. Vondráček
Podmínky účasti : absolvování Kurzu 1
Délka kurzu: 1 den
Cena: 1500Kč/os.


Kurs „Skryté nošení“ sleduje dva cíle - více se věnovat problematice skrytého nošení a specifickým technikám tasení zbraně - a nabídnout nepovinný "mezistupeň" mezi K1 a K2 a/nebo příležitost k intenzivnímu drilovému tréninku s užším zaměřením. Věnujeme se drilům identifikace cíle - tasení - opakovaných výstřelů - správného poměru rychlosti a přesnosti střelby atp. s důrazem na rozvíjení a zdokonalení potřebných základních návyků a technik z úvodního kurzu K1.

Podrobně se zabýváme různými způsoby skrytého resp. utajeného nošení zbraně (opasková, podpažní a jiná pouzdra, křížové tasení…) a technikami tasení z různého oblečení (bunda-vesta, svetr-mikina, košile, dlouhý kabát atd.).

Samostatný blok je věnovaný nošení a tasení zbraně z ledvinky (pro každého účastníka máme případně ledvinku k zapůjčení), tasení v sedě a jiných polohách atd. V kurzu se mj. probírají zásady profesionálního skrytého nošení, volba oblečení, různé „triky“ které vám zjednoduší „život se zbraní“. Samozřejmostí je ukázka mnoha druhů a typů pouzder, včetně možnosti jejich praktického vyzkoušení.

místo konání: střelnice Fox Chloumek u Mělníka
(GPS E14.30.08 N50.22.52)

Obsah kurzu :

Potřebné vybavení:

Na kurzu můžete vyzkoušet novou
"Originální ledvinku Aegis 3.generace"

TERMÍNY >>


datum aktualizace: 18.08.2010